Sunday, September 6, 2009

i-ChArGe

APA ITU I-CHARGE?
iCharge merupakan suatu produk alat elektronik kenderaan yang direka dari 3 sistem iaitu Sistem Stabil Voltan (VSS), Sistem Doktor Bateri (BDS) dan Sistem Mengurangkan Gangguan Radas Elektronik (IRS). PRODUK INI DARI MANA? Produk ini sepenuhnya buatan Jepun. Kita sedia maklum Jepun adalah negara yang maju dari segi teknologi. Jadi tidak hairanlah produk ini amat berkesan untuk digunakan di semua jenis kereta.

BAGAIMANA ICHARGE BOLEH MEMBANTU SAYA?
3 sistem yang terdapat pada iCharge dapat memaksimakan keunggulan prestasi kenderaan iaitu : Sistem Stabil Voltan (VSS) Sistem Doktor Bateri (BDS) Sistem Mengurangkan Gangguan Radas Elektronik (IRS).
1) Sistem Stabil Voltan (VSS) direka khas untuk menstabilkan pengaliran voltan ke semua bahagian elektronik pada kenderaan. Jika berlaku terlebih muatan pada kenderaan anda, seperti pemecutan tiba-tiba atau menghidupkan penghawa dingin kereta, ianya memastikan agar voltan pada bahagian lain kereta tidak terjejas. Dengan ini, ianya dapat memastikan semua bahagian elektronik kereta berfungsi dengan keadaan baik.
2) Sistem Doktor Bateri (BDS) adalah kaedah tercanggih dan mudah untuk memastikan bateri kereta sentiasa dalam keadaan baik dengan hanya menekan satu butang sahaja tanpa membuka bonet kereta. Ianya pasti lebih mudah bagi kaum wanita untuk memastikan bateri kereta dalam keadaan baik.
3) Sistem Mengurangkan Gangguan Radas Elektronik (IRS) direka khas bagi mengurangkan gangguan bunyi pada bahagian elektronik kereta kerana ianya dapat menghalang signal elektrikal yang tidak dikehendaki dari komponen yang lain pada kereta. Ini dapat memastikan segala yang diterima pada CPU kereta adalah tepat. Dengan otomatiknya ianya dapat memastikan prestasi kereta yang lebih optima Fungsi dan Keberkesanan i-CHARGE *Menjimatkan petrol secara berkesan *Menstabilkan gerak balas RPM *Meningkatkan tork enjin (engine torque) *Meningkatkan kuasa motor enjin kereta *Mengoptimumkan fungsi alat-alat kelengkapan elektronik dalam kereta
KLAU BMINAT CAL ME : 013-3274723 (zue)
http://www.mxb2u.com/
http://www.zeromax.biz/
http://www.teamjutawan.net/

1 comment: